Om oss


Dom tvåbenta i våran familj är jag, Cari och min sambo Jesper.
Vi bor i en liten by utanför Kiruna, byn heter Poikkijärvi, och vi bor på Talludden, i en liten timmerstuga vi själva har byggt.
Vi har skogen och vattnet just utanför dörren.
Vi delar intresset för hundar och har ett antal slädhundar på gården.
Jag driver företaget TopDog, där jag har hundkurser och tillverkning, förutom det jobbar jag även en del på Icehotel i Jukkasjärvi. 

Jag, Cari är utbildad Klickerinstruktör hos Canis Hundskola, Dipl. hundmassör och Friskvårdskonsult för hund, SBK instruktör och tävlingsledare i Lydnad.
Är tävlingsledare och domare i lydnadsklasserna, skrivare och sekreterare i Rally lydnad och tävlingssekreterare i lydnad och bruks. 

Tävlar bruks och lydnad med mina hundar, främst spår, och har deltagit vid Bruks SM spår 2021 med Turbo. 

CoWorkers kennel är en liten kennel. Jag fick min första aussie 2001, efter att ha läst om rasen i några år. När jag fick min första aussie var jag fast, och jag gillar rasen skarpt! Dels för att den är så vacker, men mest för att det är en hund att jobba med, som har bra päls, bra för oss som bor här uppe i kylan, dom har en stor personlighet, och det är fram för allt en utmaning att äga en aussie!! Och jag gillar utmaningar 😉

Jag jobbar själv med mina hundar, och det är en stor fördel som uppfödare, jag vet vad jag vill ha i en framtida tävlingshund, och försöker få fram den typen av hund jag vill ha, en hund som orkar jobba en hel dag, och som är lättmotiverad och miljöstark.